Ménvizsga 2021.

A MÉNVIZSGA-KATALÓGUS LETÖLTHETŐ ITT

Az új szabályok értelmében kérjük, a szállásra való bejelentkezéshez mindenki hozza magával a személyi igazolványát, amit a szállodában a bejelentkezéskor kötelesek beszkennelni.

Tisztelettel meghívjuk a tenyésztőket és az érdeklődőket a kisbéri-félvér lovak 2021. évi ménvizsgájára, amelyet 2021. szeptember 14-15-én (keddi és szerdai napon) tartunk Tatárszentgyörgyön a Sarlóspuszta Hotelben. A ménvizsga mellett jelentkezéseket várunk az alábbi eseményekre is:

Kancavizsga
Kanca- és csikóbírálatok
Csikóchampionátus

A kiírás letölthető innen, a jelentkezési lap pedig innen.

A ménvizsga díjlovagló programja és a díjugrató pályarajz a"Rendezvények" menüben a "Ménvizsga" almenüben a "Tudnivalók" fejezetben található. A díjugrató  pálya a tervezetthez képest a helyszín adottságai szerint módosulhat.

Kérjük azokat a tenyésztőket, akik szeptember 10-én Baracsra hoznak ménjelöltet , szíveskedjenek a lovat augusztus 31-ig benevezni a ménvizsgára, hogy egyetlen beutalt mén se maradjon ki a katalógusból!

A hírek szerint a járvány újabb hulláma közelít, ezért kérjük, hogy kísérjék figyelemmel a honlapunkon megjelenő információkat. A nevezőket telefonon vagy emailen értesítjük az esetleges változásokról.

Mindenkit szeretettel várunk az év legfontosabb eseményén!

Belépés

Aki regisztrál a honlapon, az elsők között fog értesülni az egyesülettel kapcsolatos hírekről.

Kereső

Látogatók

Oldalainkat 103 vendég és 0 tag böngészi