Farmer Expo 2021.

Jubileumi rendezvényt ünnepelt augusztus végén Debrecen: idén 30. éve rendezték meg a Farmer Expo mezőgazdasági kiállítást. A korábban hatalmas kiállítás sajnos minden évben összehúzódik egy kicsit, de a lovas részleg a szokásos lelkesedéssel vetette bele magát a látogatók szórakoztatásába.

Mindjárt az elején szeretnék eldicsekedni azzal, hogy a Tenyésztőszervezeti Nagydíjat ebben az évben a Kisbéri-félvér Egyesület kapta. Nemcsak a legnagyobb létszámot kiállító szervezet voltunk, de tenyésztőink valóban nagyon jó minőségű lóállománnyal jelentek meg. Képekben mutatjuk be a résztvevőket, akik mind fogataikkal, mind nyereg alatt bemutatott vagy kézen felvezetett állataikkal méltón képviselték a modern kisbéri-félvért.

Külön köszönet illeti Galambos Jánost és Gyurcsán Mihályt, akik 1999. óta, azaz 22 éve hűségesen minden alkalommal megjelennek a rendezvényen. Galambos János gyönyörűen tartott és kiválóan bemutatott lovaival megérdemelten nyerte el a Farmer Expo Nagydíját – gratulálunk a Galambos családnak, ahol a família apraja-nagyja a lovakért dolgozik!

Kiemelkedő volt a kisbéri-félvér lovak szereplése a szabadonugró versenyen is. Az első helyezés 170 centiméteres magasságon hozott holtversenyt, és a második helyezett is csak 5 centivel maradt le az elsők mögött. A legjobb helyezést elért 5 lóból 4 kisbéri-félvér volt: Cenzor Cuki 170 cm, Istafan Nádor 170 cm, Marketplace Fókusz 170 cm, és Bob herceg Boszorka 165 cm magasságot teljesített könnyedén.

Bob herceg Boszorka bizonyult az egyik legsokoldalúbb lónak: a szabadonugráson kívül 15 éves lovasával, Károly Hedviggel szerepelt a lovas szakágak bemutatóján, mint a military szakág képviselője, majd 3. helyezést értek el együtt az elővezető versenyen.

Minden résztvevőnek köszönjük a minőségi felkészítést és bemutatást!

Belépés

Aki regisztrál a honlapon, az elsők között fog értesülni az egyesülettel kapcsolatos hírekről.

Kereső

Látogatók

Oldalainkat 105 vendég és 0 tag böngészi