Támogatási kérelem visszavonása

Őshonos támogatási kérelem teljes visszavonása

A kérelem teljes visszavonására az „Általános ügyintézés” alatt található „Hivatal részére küldendő elektronikus iratok” menüpont alatt van lehetőség.

Ezt követően az „Új beadvány készítése” gombra szükséges kattintani, majd kiválasztani a megfelelő intézkedést, ott a „Hivatkozott vonalkód” mezőben adja meg az utoljára benyújtott kérelmének az iratazonosítóját. A „Tárgy” mezőben a lenyíló menüből válassza ki a „Kérelem teljes visszavonása” pontot.

A visszavonás tényét írásban szükséges rögzíteni, amennyiben szükséges cégszerű aláírással ellátni. Ezt az elkészített dokumentumot kell csatolni az elektronikus beadványhoz, végül Ügyfélkapun keresztül szükséges a nyilatkozat benyújtása.

Őshonos kancatámogatás ellenőrzése

Felhívjuk az őshonos kancatámogatást igénylő tenyésztők figyelmét, hogy a Magyar Államkincstár helyszíni ellenőrzésein a lovakon kívül a következő dokumentumokat kell bemutatni:

1. A támogatott lovak útlevele, belevezetve a kötelező fertőző kevésvérűség vérvizsgálati eredmények és oltások.

2. Tenyésztési napló (a szükséges nyomtatvány honlapunkról letölthető).

3. Az egyesület által elfogadott párosítási terv 2016. 2017. és 2018. évre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy a párosítási tervek a valós adatokat tartalmazzák-e. Ha nem küldtek valamelyik évre párosítási tervet, vagy nincs meg az elfogadott példány, illetve ha más ménnel fedeztettek, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Janászik Andrea tenyésztésvezetővel (30-93101-83).

4. A párosítási terv szerinti fedeztetést igazoló fedeztetési jegyek.

5. A lovak bírálati lapjai.

Ha az ellenőrzéskor valami egyébre szükség van, kérjük, haladéktalanul lépjenek kapcsolatba Janászik Andrea tenyésztésvezetővel. Az ellenőrzésekről az Államkincstár 3-4 nappal az időpont előtt tájékoztatja a lótartókat.

Belépés

Aki regisztrál a honlapon, az elsők között fog értesülni az egyesülettel kapcsolatos hírekről.

Kereső

Látogatók

Oldalainkat 97 vendég és 0 tag böngészi